Shofer Autobusi

Durres, Albania

Kompania “‘Work Italy’’ në emër të një Klienti të saj të Rëndësishëm Italian, kërkon të punësoj menjëhërë punonjës të profilizuar si më poshtë:


Kompania e Workitaly kerkon te punesoje menjehere shofer me Patente D/DE pages e kenaqeshme dhe pune e sigurt dhe afatgjate.. Bashkohuni me ne 

PAGESA 2160€ NE MUAJ AKOMODIM FALAS

Marrëdhënia me klientin
Zhvillim personal
Autonomia
Puna administrative
Aftësitë teknike

Përgjegjësia

 • Zbatoni rreptësisht të gjitha urdhrat e kreut të Shoqatës 
 • Siguroni gjendjen e shëndoshë teknikisht të mjetit që i është caktuar drejtuesit
 • Siguroni drejtimin e duhur profesional dhe të qetë të makinës
 •  Mos përdorni alkool para ose gjatë punës
 • Kryerja e udhëzimeve një herë nga menaxhmenti

Duhet të ketë

 • Patente D/DE
 • CAP D/DE
 • Karte Tahografi
 • Arsimi i mesem
 • Libreza Punes

Mirë të kesh

 • Eksperienc 1 vjecare
 • Te dij gjuhen italiane
 • Etik Profesionale