Trasport Mallrash

Durres, Shqiperi

Kompania “'Work Italy'' në emër të një Klienti të saj të Rëndësishëm Italian, kërkon të punësoj menjëhërë punonjës të profilizuar si më poshtë:


Kompania e transportit WORK ITALI
kërkon të punësojë
Shofer me patent CE... ne Shqiperi , Kosove dhe Maqedoni
me përvojë pune.
kushte pune shumë të mira dhe afatgjat
Pagese e kenaqeshme 2880 € ne muaj.
NE JU BEJME DHE DOKUMENTA EUROPIANE

Marrëdhënia me klientin
Evolucionet personale
Autonomia
Pika administrative
Teknika e avancuar

Pergjegjesia

 • Te kontrolloj trailerin
 • Te njoh sinjalistiken
 • Te shkoj ne orar ne destinacion
 • Kontrollon ngarkesen
 • TE kryej larjen e mjetit (Foto)

Duhet të ketë

 • Patent CE
 • CAP CE
 • Karta Tahografi
 • Arsimi
 • Libreza Punes

Mirë të kesh

 • Eksperienc 1-2 vjet
 • Njohes i gjuhes italiane
 • Njohuri Taografi

Çfarë është e mrekullueshme per punën?


 • Kontratë pune afatgjate
 • Pagë konkurrente
 • Sigurimi Shëndëtsor
 • Benificionet tjera që parashihen sipas rregullorës së kompanisë
 • Trajnime për Sigurinë dhe shëndetin në punë
 • Documentazione europea