Infermier/e

Durres, Shqiperi

Kerkohet Infermier dhe  Infermiere
Ofrohet akomodimi (dhome individuale per secilin)
Te interesuarit duhet te njohin bazat e  gjuhen Italiane .
Paga dhe kushtet e punes teper te kenaqeshme


Raporti me klientin
Zhvillim personal
Autonomia

Çfarë ka të mirë për punën?

 


    • Mundesi per rritje ne detyre
    • Pagese e kenaqeshme
    • Mundesi per letra europiane

Cfare ne ofrojme :


Çdo punonjës ka aftësinë të shohë ndikimin e punës së tyre. Mund të japë një kontribut të vërtetë në suksesin e kompanisë.
mundësia që ju të rezervoni para mbarimit të shkollës për të qenë në gjendje të punoni në Evropë 

Ushtrimin e profesionit

Ushtrimi i profesionit në fillim të punës

Akomodim

Akomodim me dhome personale ne itali

Përparësitë

Një pozicion me kohë të plotë
Paketa tërheqëse e pagave.