Farmacisti

Durrës, Shqiperi

WorkItaly në emër të një Klienti të saj të rëndësishëm Italian Lider kerkon te punesoj menjeher : FARMACIST/E PAGES E KENAQESHME PUNE E SIGURUAR DHE AKOMODIM FALAS ...BASHKOHUNI ME NE MUNDESI TE REJA 😃


Përgjegjësia

 • Të zotërojë aftësi teorike dhe praktike profesionale, gjithnjë në rritje, për t’i vënë në shërbim të pacientit.
 • Të njohe dhe te bashkepunoje me komunitetin per nevojat shendetesore dhe socialedhe te ndihmoje ne realizimin e tyre.
 • Të ketë një sjellje etike dhe profesionale në përputhje të plotë me detyrën e tij si punonjës i kualifikuar i mjekësisë dhe si përgjegjës i drejtpërdrejtë për shëndetin e njerëzve.
 • Farmacisti ka për detyrë te perditesoje njohurite e tije

Duhet të ketë

 • Master profesional 
 • Shkolle te larte 
 • Njohuri te mira farmaceutike
 • Urdheri i Farmacistit

Mirë të kesh

 • Eksperienc Pune 
 • Gjuhe Italiane
 • Mardheniet me koleget 
 • Maredhenie me Qytetaret

Cfare ne ofrojme:


Akomodim Falas , Transport Vajtje-ARDHJE TE PAGUAR 
PAGES E KENAQESHME , PUNE E SIGURTE DHE AFATGJATE 

BASHKOHUNI ME NE MUNDESI TE REJA 😃