Бисарка

Durres, Албания

 Kompania “‘Work Italy’’ në emër të një Klienti të saj të Rëndësishëm Italian, kërkon të punësoj menjëhërë punonjës të profilizuar si më poshtë:

Shofer me Patente CE pages e kenaqeshme dhe pune e sigurt dhe afatgjate.. Bashkohuni me ne 
PAGESA deri ne 3120 € NE MUAJ 

Marrëdhënia me klientin
Zhvillim personal
Autonomia
Puna administrative
Aftësitë teknike