Oferta pune në Europ

WorkItaly në emër të një Klienti të saj të rëndësishëm Italian Lider në sektoret të ndryshëm kombëtar dhe ndërkombëtar, kërkon të punësojë menjëherë punonjës në profilet e mëposhtëm:

Lexo​

Puno me ne . Behuni pjese e Grupit Work Italy !E Vendosim gjithmonë njerëzit dhe natyrën në qendër të projekteve tona.
20
Opsione Pune
650
të Punësuar
435
Arritje Obiektivi

Ndertimi i Karieres suaj

Nëse doni te ndertoni karrieren tuaj po ju themi vetem 3 gjera 
Pune ! Pune ! Pune !

Si 650 te Punësuar  para jush, le të punojmë së bashku